Jump to content

Sign in to follow this  
bart630

Side lights stuck on 7th gen tourer

Recommended Posts

So this started off as an intermittent problem,  I got home the other night and the side lights wouldn't turn off. A few cycles of the switch and eventually they turn off, the morning after having not driven the car etc I come out to the car and the lights are on.

Now the lights are stuck on, I've disconnected the light stalk and still they are on, is there a relay for the side lights? or any common problems with them. 

I have to disconnect the battery at the minute to turn them off, any advise would be greatly appreciated. Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

That's a very odd one....sounds like a relay is latching in and powering the lights while switched off.

However, it could also be a wiring issue rather than a relay.
The first thing I would do is a 'wiggle test' to determine where (in the wiring) there may be an issue (such as a connector block).

Also, check other simple things like incorrect bulbs fitted which could be backfeeding the electrical system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...