Jump to content

Recommended Posts

I have an Accord 2008 (03-08). I've had major problems with the air con since I bought it 5 years ago, but otherwise a great car. I've now had all parts replaced, except the control unit. It now works, but erratically. Sometimes there's no cold air at all, sometimes it's only on one side, then the other side of the car, regardless of dual being off and both sides being at the same temp. Seeing as all parts have been replaced with exception of the control unit, I'm guessing that this must be faulty? If so, does this mean the whole radio /sat nav/CD unit has to be replaced too? Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Hi....welcome to the Forum

 

from memory and replacing control unit on a CRV a few weeks ago, carefully remove the fascia plate and the panel stays in place with a couple screws retaining it.
Replaced the panel and the A/C worked fine after that.

 

Let us know what you find

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Trevor, did you replace the control unit, or literally just the facia? 

 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi again, was your control unit built in to the radio/CD etc? 

 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, same area but seperate when removed the retaining screws

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...