Jump to content

Recommended Posts

sometimes the alarm works, sometimes it doesn't
randomly goes on sometimes and when i use remote to lock  then it locks but doesn't flash and alarm symbol in dashboard not showing?
can anyone help or advise?
cleardot.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I would check that each door and boot sensor is working by seeing if it illuminates the interior light and extinguishes it when the door is closed

If one or more are not working properly then it may be the door switch or wiring at fault

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you.

I have already checked and it's not that causing the  problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/27/2020 at 1:25 PM, b4u2 said:

Thank you.

I have already checked and it's not that causing the  problem.

 

Its probably then a case of going through the wiring and connections checking for any breaks or poor connections

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know that the alarm will sound if there is a problem with its backup battery, which is inside the alarm...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...